dilluns, 28 de gener del 2008

Björk - Declare Independence

El retorn de la Björk més "canyera" és mostra a través del videoclip dirigit per Michael Gondry. "Declare Independence" és pot definir com un Techno enèrgic, lisèrgic, ballador i reivindatiu al mateix temps. Una excel·lent conjunció entre música i imatge. La artista islandesa continua investigant nous camins per a la posada en escena dels videoclips.
Björk i Gondry, dos grans creatius de la música electrònica i la comunicació audiovisual units de nou (aquest és el setè videoclip que realizen junts).
El resultat final és brutal.


Fran Lledó

1 comentari:

Anònim ha dit...

A mi Björk no m´acaba d´agradar. Sé que és bona, però no la considero una gran cantant, ni una gran creadora. És sense dubtes una artista, en el sentit que sap interpretar molt bé tot el que l´envolta, i és aixó el que millor sap fer, rodejar-se de gent molt i molt bona que fan que el seu treball sigui molt millor de lo que és en realitat. Aixó sí, si que és veritat que quan surt alguna cosa nova de Björk, s´ha d´estar atent, perque segur que és bó. És contradictori, ho sé, però no tant si penses en Björk como una barreja de molts talents, i a ella com la mestra de cerimònies.
Michel Gondry, per mí, sí que és un geni creatiu.