diumenge, 27 de gener del 2008

“Fuentes & Co”

El programa “Caiga quien Caiga” que s'emet a la cadena “Tele 5” va mostrar el millor moment televisiu de la setmana: Juanra, reporter del programa, va acomiadar a Alberto Ruiz Gallardón amb una orquestra de Mariachis a la sortida d’un acte oficial amb la cançó mexicana “Que te vaya bonito”.

L’alcalde de Madrid es va prendre amb humor la broma després de conèixer la notícia de quedar exclòs de les llistes del PP al Congrés dels Diputats. A més, Gallardón va preguntar als reporters del programa si tindrien feina per a ell, a partir del 10 de març.

Manel Fuentes és el conductor del programa i també s’encarrega de dirigir l'espai “Problemes Domèstics”, el magazín radiofònic de Catalunya Ràdio que repassa tota l’actualitat en clau d’humor. Fuentes s'ha sabut envoltar de bons col·laboradors i s’està desmarcant com a un dels millors comunicadors de la temporada actual.


Un altre moment entranyable va ser el que va protagonitzar Federico Jiménez Losantos, un dels periodistes més destructius que, comunicativament parlant, existeixen a l’actualitat. Inexplicablement, li van fer entrega del “Micròfon d’Or” l’any 2006 pel seu programa "La mañana de la COPE";
Escolteu els crits de “Fuera, Fuera” de la gent quan Losantos arribava a l'acte i la resposta que li dona
Luís del Olmo, un veritable gran professional de la ràdio i que, segons diu, "no pot veure'l ".


La cara i la creu del món de la comunicació.

Fran Lledó