divendres, 9 de novembre del 2007

Dídac Piquer presenta "Summer fun. Història de la Música Surf" al programa "El Camaleó Roig"


Dídac Piquer, conegut professionalment com a Father Dick, va visitar els estudis de Ripollet Ràdio (91.3 Fm www.ripollet.cat) per presentar el seu llibre "Summer fun. Història de la música surf" al programa "El Camaleó Roig", que s'emet tots els dimecres de 22:00h a 23:00h a l'emissora municipal. Durant el programa va fer un repàs als clàssics musicals de l'estil, explicant les curiositats d'aquesta filosofia de vida, molt més enllà dels ja històrics vinils dels "Beach Boys".

Dídac Piquer és un expert en la pràctica del surf i la seva música. Acaba de publicar un llibre conjuntament amb Luis González: Summer Fun, Història de la Música Surf. Father Dick és el seu nom de batalla i també és un expert en la fabricació artesana de les clàssiques taules de surf dels anys 60, treball que combina amb la seva faceta de Dj de música Surf, en diverses sales de Barcelona.
Faith Dick va explicar que aquest gènere van néixer amb una vocació instrumental i com evolució del Rock & Roll dels anys 50 i que va desembocar en dos camins paral•lels però diferents: el surf vocal i el surf instrumental. Segons el "surfer", "aquest llibre serveix per conèixer tot sobre el so de les onades".
La presentació del llibre es farà de manera oficial el 28 de novembre, a les 20:00h al FNAC de l'Illa Diagonal, a Barcelona.


Fran Lledó